Bewertungen von De Pyramide Gorinchem

Neue Beurteilungen

5.0
J.d.V.
26 Juni 2022

Mooi op tijd, heerlijke spareribs

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

De jong
25 Juni 2022

Helaas dit keer niet zoals we gewend waren Niet de juiste bestelling gekregen, maar verder wel prima pizza. En een pizza besteld zonder ham..en wat zat er toch op. Verder was overige bedtelling prima en bestelling goed op tijd.

Jan
17 Juni 2022

Bestelling voor half zeven, maar door file kun een aantal gasten dit niet halen. Gebeld met pyramide en verzetten van de tijd was geen probleem. Een half uur later alsnog, lekkere ribs!

Gelderblom
15 Juni 2022

Goede kwaliteit En mooi op tijd

Willy
27 Mai 2022

Wel een beetje te laat de bezorging verder alles prima en het eten is goed warm

Linda
23 Mai 2022

Super lekker gegeten. Alles was we hadden was super. Gaan we zeker vaker bestellen.

jan
22 Mai 2022
Leo
30 April 2022

Snel en goed

H
27 April 2022

De knoflooksaus was geen knoflooksaus. Was heel erg zoet Vieze nasmaak

JW
21 April 2022

Het eten was afgekoeld, blijkbaar is er geen rekening gehouden met het afhaal tijdstip.

piet de groot
10 April 2022

helemaal prima, alleen warme kip shoarma over koude rauwkost is minder. warme rauwkost/sla is gewoon niet lekker. prijs/kwaliteit verhouding ook goed.

Willy
6 April 2022

Het duurde deze keer heel lang de bezorging

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Pieter
2 April 2022

Spare ribs zijn altijd goed

Bakker
15 MĂ€rz 2022

Helaas. Normaal erg lekker eten. Voor afhalen spareribs & broodje shoarma kaas besteld. Op afgesproken tijd kwam ik aan, bleek de friet vergeten te zijn, dus het duurde langer. Toen ik thuiskwam kwam ik erachter dat het broodje shoarma kaas was ik had besteld een normaal broodje shoarma was. Was geen kaas te bekennen, wel meerprijs voor betaald. Ik hoop dat dit opgelost wordt

Pellikaan
6 MĂ€rz 2022

Het eten was lauw. Zou fijn zijn de volgende x wat warme!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Inge
19 Februar 2022
Anamoon
9 Februar 2022

Voor de spareribs rijd ik graag een blokje om.

jan
5 Februar 2022

Lekkere gerechten, goede spareribs. Bezorging binnen de gemelde tijd. Gerechten waren niet erg warm meer,

W
30 Januar 2022

Bezorging duurde iets langer dan verwacht dus frietjes een beetje koud maar de rest was superrrr lekker

Jw
30 Januar 2022

Jammer dat het koud was Even warm gemaakt in de magnetron en daarna toch nog lekker gegeten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sam Koppejan
28 Januar 2022

frietjes zijn nog te slap en niet echt heet, spareribs zijn goed klaargemaakt en wel smakelijk

v Dongen
20 Januar 2022

Heerlijk gegeten

A Kant
15 Januar 2022
jan
8 Januar 2022
Gert
6 Januar 2022

Was weer heerlijk en meer dan genoeg đŸ™‚đŸ‘đŸ»

Fred van den Heuvel
27 Dezember 2021

Altijd vertrouwd en goed.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Miranda
23 Dezember 2021
Job
23 Dezember 2021
Jacqueline
19 Dezember 2021

Het eten was nog heel erg warm, ik had de oven voor de zekerheid aangezet maar dat echt niet nodig, het was gewoon heerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Willy
18 Dezember 2021

Was weer toppie ook de bezorging binnen een uur bezorgd en dat op zaterdag

A Kant
17 Dezember 2021

Geen enkel minpunt,wel grote complimenten voor het keukenpersoneel en de bezorger.toch altijd weer netjes op tijd.

vaste klant
8 Dezember 2021

Ik bestel mijn eten om 18:00 niet om 17:10 voor de deur staan ! Opmerking: geen groente en salade, wat zit erbij ? Groente en salade. Lullige is dat dit allemaal duidelijk op de bon staat, maar lijkt nu of ze gewoon maar wat doen. Afhalen gaat altijd goed maar dit is echt heel zorgelijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Familie Kou
.
21 November 2021

De kwaliteit van ons eten was uiteindelijk dikke prima, heerlijke spare ribs. De bezorging van dramatisch. Gekozen voor 18.30 uur, geschatte bezorging werd gezet op 18.50 uur en uiteindelijk kwamen ze rond 20.00 uur. Langer wachten werd wel beloond met prima eten.

diko
7 November 2021
Leo van der Plaat
26 Oktober 2021

Goed en lekker eten

A Kant
24 Oktober 2021

Zoals ik gewend ben super lekker en netjes op de verwachtte tijd bezorgd door de altijd vriendelijke bezorger.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Gerrit
14 Oktober 2021

Altijd lekker eten bij pyramide! Wij bestellen regelmatig bij dit restaurant en nog nooit klachten gehad

A Kant
9 Oktober 2021

Alweer superrrrr lekker gegeten

A.K
3 Oktober 2021

Echt goed gegeten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Leo
27 September 2021

Het eten is goed en lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Willy
27 September 2021

Altijd heerlijk en goed warm

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

A Kant
19 September 2021

Smaakvol en snelle bezorging super

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

A Kant
5 September 2021

Voor de zoveelste keer dat de aardappelschijfjes er niet bijzaten,dit komt door de leverancier zei de bezorger.wel jammer maar het eten smaakte er zeker niet minder door. Was weer fantastisch.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Airin MĂŒller-Wimpel
4 September 2021

Ik had gebakken aardappelen besteld maar kreeg maar lauwe slappe friet, de spare ribs waren niet pittig en heel de bestelling was lauw. Bij de vorige bestelling hadden wij geen klagen en waren de spareribs mals en pittig. De frietjes knapperig en goed warm. Sorry voor de negatieve beoordeling.

B.Bonthuis
30 August 2021

Helaas waren de 2 extra pita's die we besteld hadden in de bijzonderheden er niet bij, dus ook niet op de rekening, tevens was de gewone shoarma doordrenkt met kaas, wat niet echt smakelijk was en ook niet besteld.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lenie
30 August 2021

De kebab stonk en leek bedorven. De huzarensalade en de whiskysaus waren echt bedorven. Ook zaten er voor de zoveelste keer geen broodjes bij de schotel (Op thuisbezorgt staat dat er bij elke schotel ook een broodje zit.) en moesten we het doen met de bijbestelde extra broodjes. We komen hier echt al vele jaren, nog nooit mee gemaakt dit.

Ritmeester
25 August 2021

Supersnelle levering, en het eten was weer top!! Was al enige tijd geleden maar we hebben weer genoten op onze trouwdag!!

Willy
19 August 2021

Was weer toppie En een snelle bezorging top

A Kant
25 Juli 2021

Wat later besteld dan ik gewend ben .maar de pizza was razendsnel en smaakte weer enorm goed.

Anne
14 Juli 2021

Snel en erg lekker

A Kant
12 Juli 2021

In 1 woord SUPER GOED

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mark v Hoven
6 Juli 2021

eten was zoals altijd top. Punt van aandacht: 18:10 uur besteld en eten zou 19:15 geleverd worden. we hebben pas tegen 20:30 uur bij ons bezorgd. Er werd wel excuses aangeboden.

Sam Koppejan
5 Juli 2021

spare ribs waren mals en lekker, warmte gaat snel verloren, ondanks vlotte bezorging let op dat bij het klaarmaken ze niet staan af te koelen, gelijk wegbrengen en niet laten afkoelen

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

A Kant
26 Juni 2021

Zoals altijd:SUPER GOED gegeten en snel bezorgd

A Kant
16 Juni 2021

Super goed en weer heerlijk gegeten

C.A.
9 Juni 2021

Zeer goed

A Kant
5 Juni 2021

Alweer goed en lekker gegeten.

Willy
28 Mai 2021

Was weer super Ook de bezorging was weer super en best snel bezorgd met een aardige bezorger

A Kant
23 Mai 2021

Weer helemaal super goed

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

De jong
22 Mai 2021

Bestelling geplaatst in de app. Bezorgtijd kun je invullen, wat echt fijn is. Echter moeten ze zich daar wel aan houden. Bestelling was uur te vroeg. Was foutje vanuit hun kant en bij ons was nog niet iedereen thuis die ervan gingen eten dus houden was geen optie. Werd niet moeilijk over gedaan, Uur later op bestelde tijd werd bestelling als nog keurig geleverd. Top zaak en heerlijk eten.

A Kant
21 Mai 2021

Shoarmaschotel besteld heerlijk gegeten en mooi op tijd bezorgd,door de vriendelijke bezorger

Johann
20 Mai 2021
Jan Idema
14 Mai 2021

De kwaliteit van het eten en de bezorging was uitstekend. Wij hebben nu voor de derde keer bij Pyramide een bestelling gedaan. Het lijkt er op dat het kwaliteit van Pyramide steeds beter wordt, terwijl het al uitstekend was.

Dirk
14 Mai 2021

Zeer snelle bezorging

A Kant
9 Mai 2021

In 1 woord het was weer fantastisch zowel het eten als de bezorging.

Gert de Boon
2 Mai 2021
jan
28 April 2021
Dirk
26 April 2021

Bestelling was ruim op tijd

A Kant
17 April 2021

Super lekker en mooi op tijd bezorgd.kan niet beter voor mij

Leo
15 April 2021

Eten was heerlijk snel geleverd en zeker voldoende niet teveel of te weinig ik heb geen klachten

Miranda
11 April 2021

Heerlijk eten! Schotel voor 3 pers meer dan genoeg!

Jeanet van Beusekom
11 April 2021

Makkelijk op de site te bestellen en super snel bezorgd. Heerlijk gegeten 👍👍

B Pellikaan
10 April 2021

Precies de tijd wat er aan gegeven was. En Super lekker. Toppie!!

Mieke
4 April 2021

Mijn biefstuk met champignons roomsaus was erg lekker Mijn zoon genood van de spareribs

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

diko
4 April 2021
Rowena
30 MĂ€rz 2021

De allerlekkerste spareribs van Gorinchem. Vriendelijke bezorgster met een grote glimlach.

A Kant
24 MĂ€rz 2021

Zoals altijd, super goed!!!

Marleen
24 MĂ€rz 2021

Helaas ook deze bestelling niet mogen ontvangen en wederom telefonisch niet bereikbaar. Dit is niet zoals we ze kennen, geen idee wat er aan de hand is.

Baukie
23 MĂ€rz 2021

We hadden twee kapsalon besteld , het was goed warm maar wel erg weinig dĂłnner

A Kant
21 MĂ€rz 2021

Super goed en lekker, keurig op tijd bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sam Koppejan
21 MĂ€rz 2021

vlees was heerlijk mals, we kunnen vergelijken en Pyramide is voor ons de beste als het om spareribs gaat. bezorging was niet te laat, maar zelfs een half uur vroeger dan we hadden aangegeven

Marleen
21 MĂ€rz 2021

Helaas is deze bestelling nooit bij ons aangekomen. Ook was De Pyramide telefonisch niet bereikbaar.

Mieke
25 Februar 2021

Het eten was er 10 minuten eerder!! Prima! De spareribs waren heerlijk, mals vlees goede smaak! Prima

Gijsbert
22 Februar 2021

Zoals van ouds lekker en mooi op tijd.

A Kant
21 Februar 2021

Keurig op tijd bezorgd en het eten was goed warm en zeer smakelijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Tessa
21 Februar 2021

Snel bezorgd en je krijgt voldoende per menu.

A Kant
14 Februar 2021

Weer super goed gegeten,netjes op tijd bezorgd en het eten was goed warm en zeer smakelijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

japie
13 Februar 2021
Ilse Coemaet
10 Februar 2021
A Kant
6 Februar 2021

Super lekker en snel bezorgd

Ronald
4 Februar 2021

Altijd erg smakelijk gaar lekker vlees zonder saus het lekkerste 10 punten 👍

Hendrik
29 Januar 2021

Het was weer heerlijk.

Mirco van der Sande
27 Januar 2021

Altijd lekker đŸ‘ŒđŸŒđŸ‘đŸŒđŸ˜‹

A Kant
27 Januar 2021
Bill
25 Januar 2021

mooi op tijd en super leuk!!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Roel
24 Januar 2021

Prima Shoarma , goed doorbaken en niet vet

Bert
20 Januar 2021

Eten was perfect maar veeeeeelste laaaaat bezorgd dat was echt waardeloos

A Kant
18 Januar 2021
Marrie
16 Januar 2021

Het was fantastisch

A Kant
16 Januar 2021

Lekker veel en goed warm.

Vincent
14 Januar 2021

De spareribs zijn absoluut de beste in de omgeving. Heerlijk. Echter is de maaltijd door de “lange” rit naar Arkel niet altijd even warm.

A Kant
10 Januar 2021

Weer smakelijk gegeten kwaliteit van pyramide is heel goed

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mariella
10 Januar 2021

Ipv 45 minuten duurde het vandaag bijna 1,5 uur. De kapsalon was met shoarma terwijl we op donner hadden gerekend (staat nergens vermeld) en er zat sla op terwijl we gevraagd hadden zonder sla. De frietjes waren bijna koud. De spareribs zijn geweldig!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

A K
27 Dezember 2020

Echt weer dik tevreden toppie

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

A Kant
24 Dezember 2020

Weer super tevreden snel bezorgd en het eten was goed warm en zeer smakelijk

Danielle
21 Dezember 2020

De spareribs van Pyramide Gorinchem zijn de allerbeste! De bestelling komt altijd warm aan.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Kleijn
16 Dezember 2020
A Kant
13 Dezember 2020

De pizza was goed warm en zeer smaakvol en de bezorging snel aan huis. Ben dik tevreden over piramide.

Joyce
8 Dezember 2020

Na 1,5 uur wachten droge kip, alles koud en weinig smaak.

Loeve
24 November 2020
A.kant
22 November 2020

Pizza was smaakvol en goed warm.en ruim voor de gevraagde tijd bezorgd. SUPER DUS

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jeroen
22 November 2020
koch
19 November 2020

weer heerlijk gegeten, toppertje

Griet
15 November 2020

Was HEERLIJK een 10+

A.Kant
11 November 2020

Super goed en lekker gegeten. Keurig op tijd bezorgd door de vriendelijke bezorger.kortom DIKKE pluim voor piramide.AANRADER

Kleijn
9 November 2020

Goed eten keurig op tijd Vriendelijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Dirk
7 November 2020
A Kant
1 November 2020

Zeer snel bezorgd en het eten was goed warm en zeer smakelijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Willy
1 November 2020

Super lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sam Koppejan
1 November 2020

Spareribs voor 2 personen. Het was goed klaargemaakt en ik heb het afgehaald, het was gelukkig goed warm en thuis was het nog warm. Goed gedaan.

E.A. Versteeg
26 Oktober 2020

Het eten was geweldig. De bestelling was precies op tijd geleverd. Mijn complimenten. Bedankt

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

A.Kant
24 Oktober 2020

De maaltijd werd keurig op tijd bezorgd. En het smaakte voortreffelijk en was goed warm. Dikke VOLDOENDE

Baraa
17 Oktober 2020

Super lieve eigenaar en heerlijk vers eten. Aanrader!

A.Kant
10 Oktober 2020

Zoals ik altijd gewend ben:heerlijke pizza,netjes op tijd door de vriendelijke bezorger.kortom DIKKE VOLDOENDE.

MdeJong
3 Oktober 2020

Eten was heerlijk en levering keurig. Was nog goed warm en keurig verpakt. Gekozen tijd levering was 18.45, maar werd bijna drie kwartier later geleverd. Voor ons geen probleem, omdat we geen haast hadden. Ondanks dat genoten van ons bestelde eten. Tijdstip levering is misschien nog puntje van aandacht.

A.Kant
3 Oktober 2020

Wederom weer heerlijk gegeten,het gerecht is keurig op tijd en warm bezorgd. Wederom weer een dikke pluim

Willy
2 Oktober 2020

Heerlijke spareribs Prijs kwaliteit is super En alles na.bezorging nog goed warm

A Kant
28 September 2020

Bestelling keurig op de aangegeven tijd bezorgd,het eten was goed warm en fantastisch van smaak.totaal geen klachten over piramide.en de bezorger is altijd even vriendelijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anoniem
15 September 2020